STUDERADE I USA PÅ USIU

Som 21-åring studerade jag på universitet USIU i San Diego. Det var år 1992 och det var första gången jag var i USA. Men universitetet heter inte längre USIU utan Alliant international university då de slogs samman.

Jag och andra studenter eller vänner passade på att resa under helgerna och ledigheten. Bla till de vanligaste kända städerna som Los Angeles, San Francisco där då bla till Alcatraz, Palm springs och Las vegas mfl. Vi besökte även Cran Canyon och hade vägarna till Mexico några gånger. Sedan blev det några dagars visit till New york innan resan till Sverige.

Staterna vi reste till och igenom var Utah, Nevada, Idaho, Colorado och Arizona. Så runt i Californien bla till Big bear och Catalina Island.

P.S. Fotot är taget precis innan entren till campus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *