INSTRUERAT GRUPPTRÄNING I 15 ÅR

Har som sagt instruerat sedan slutet av 1995 men behövde ha en paus efter att har haft 1-3 fasta klasser i veckan i 15 år. Sista klassen körde jag början av 2011. Men kommer fortsätta instruera framöver men då i lite lugnare miljö och rörelser. För jag älskar att instruera och lära ut! Jag har alltid älskat instruerat kondition/styrke jobbiga klasser. Mottot har varit “ni ska krypa ut”. smiley Jag älskar själv att träna hårt!

Men från 2004 till 2008 valde jag ha klasser där vem som helst inte kom in. Hård kontroll före ingång med andra ord (dvs ett medvetet val pga det jag blev utsatt för då kom de iallafall inte in där jag körde klasser. Men 2007/08 kunde jag börja köra på “vanliga” gym igen om jag ville).

Hade klasser bla på Eriksson då jag jobbade för Niana AB. Det var sköna, goa stammisar som alltid kom på ett av klasserna. Typ 20- 30 pers i 3 år och det var mer killar än tjejer. Efteråt blev det gymmet, som jag alltid nästan fick ha för mig själv! 🙂

Under den här tiden hade jag även klasser på Swedbank, Skatteverket, St. Görans sjukhus, regeringskanslitet, till och från på Sveriges Riksdag mfl. Mellan 2008-2010 hade jag sedan klasser på Solna Wellness Center. Goa och snälla stammisar även där, i blandade åldrar. En av deltagarna där gav mig en bukett med flerfärgade rosor efter en terminslut. Blev jätterörd! 🙂

P.S. Bilden är tagen på Erikssons gym efter en klass jag hade haft. Fick ofta ha gymmet för mig själv. Här kan du kika på huvudhemsidan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *