KROPP OCH TACKSAMHET

Jag har tränat hela mitt liv bla friidrott då som sprinter, fotboll, konståkning, skidor utför och längd. Kampsport även dansat på dansakademin i 6-7 år och någon termin på balettakademin. Även tävlat i friidrott och kampsport. Sedan kom aerobics eller gruppträningen i mitt liv och då jag följde med en danskompis. Fastnade på en gång.

Träning har alltid varit världens naturligaste för mig. Som att äta och sova. Har aldrig tänkt i banorna, nu ska jag träna för att få en snygg kropp eller bränna kalorier. Vad tråkigt det skulle vara! Utan tränar för att det kul och jag mår fantastiskt bra av det. I både kropp och knopp! Vältränad eller snygg kropp kommer på köpet! Tycker det är sorgligt om det är huvudsyftet till varför man tränar. Enligt min mening ska det vara kul och för att man mår bra av det! Man ska försöka hitta den träningformen som passar en och är kul!

Man ska vara tacksam eller det är jag iallafall, att man har en stark fungerande funtionell frisk kropp! Det är jag tacksam för varje dag! Det kanske blir så när man sett sin egen pappa tina bort i elakartad leukemi som barn!

Jag har aldrig rökt och dricker inte alkohol. På sin höjd dricker jag vin eller champange vid speciella tillfällen men inte mer. Det är inte ofta. Har aldrig varit “en ute” människa. Visst har jag vistas i ytevimlet i mina yngre år men då för att dansa och träffa vänner. Ett samlingsstället var Strömsborg, som de lade ner. Där träffade man halva Jakobsbergs gymnasium typ. Drack inte alkohol då heller. Har aldrig förstått meningen med det? Livet ska upplevas inte dämpas med gift! Vad får man ut av det? Brukar jag tänka om dem som lever så. Vad flyr de ifrån? Dessutom dödar alkohol hjärnceller! Dem ska man vara rädd om! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *