ÄLSKAR SUSHI OCH GOD MAT

Jag älskar sushi och god mat! Äter gärna kyckling, skaldjur, lax och tonfisk. Har dock dragit ner på rött kött, äter det sällan numera. Frukt kan jag äta hur mycket som helst av och aldrig tröttna! Det går inte att föräta sig på. Försöker även dricka mycket vatten ca 2 L per dag. Kroppen mår bra av det. Tränar jag tex kondition så blir det mer.

Frukost är ett måste, skulle svimma annars. Så en ordentlig frukost blir det varje morgon! Det är för mig ett mysterium hur man klarar att göra något som jobba eller vad man nu gör, utan att äta frukost? Jag klarar inte det. Måste ha frukost! Det händer att jag tar en proteinshake eller näringshake på morgonen eller efter träning. Det är en amerikansk produkt. Det blir skillnad tycker jag.

När jag tränar mycket, måste jag äta mycket för att orka. Då jag har en snabb ämnesomsättning, har än idag och vilket blir ännu snabbare just vid träning. Men tränade mer förr, inte lika mycket idag. Tidigare kunde det bli 6 dagar i veckan plus klasser på det och så en vilodag. Nu när jag har slutat träna andra blir det 4-5 dagar i veckan. Det kan blir kondition träning plus styrka på det. Så blir det en hel del yoga. Målet är att instruera yoga internationellt. Har gått en grundutbildning inom yoga genom en skola i England och kommer att fortsätta utbilda mig någonstans i världen. Det är målet.

Jag har varit en godisgris en gång i tiden men har faktiskt inte ätit socker nu på länge. Testade för skoj skull att inte äta socker på en månad. Det var tufft första veckan men sedan vande jag mig. Numera har jag helt valt bort godis, äter det inte alls. Det blev mycket smågodis förut. Men. Är absolut inte något fanatiker, får jag i mig lite socker via vissa maträtter är det inte hela världen. Jag älskar god mat och väljer inte bort det! Glass kan det också bli då och då. Blir jag bjuden på tårta eller dylikt så äter jag det.

Om man vill dra ner på socker men vill ändå ha något gottigt varför inte ta en bit mörk chocklad. Det ska innehålla mycket kakao som är rik på antioxidanter. Själv har jag aldrig gillat någon typ av chocklad. Det är helt okej att dricka varm chocklad och då kan tänka på göra en med mycket kakao. Tillhör även dem som inte dricker kaffe. Usch! Det blir dock en hel del grönt te och testar gärna olika sorter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *